عرضه سیب سبز ترش در مراکز فروش میوه و تره بار انجام می شود؛ همان طور که از نام میوه تا حد زیادی مشخص است؛ محصول نام برده برخلاف سایر ارقام سیب درختی، رنگی سبز داشته و طعم آن به ترشی می زند؛ حتی در مواردی این میوه کاملاً ترش مزه می باشد؛ شایان ذکر است که عرضه سیب ترش به نوبه خود با تنوع قابل توجهی انجام شده و اقسام گوناگون این سیب از نظر اندازه تقریبی و طعم تفاوت هایی با یکدیگر دارند.
همه چیز درباره سیب سبز ترش
بدون شک سیب در زمره محبوب ترین و پرمصرف ترین میوه هایی قرار می گیرد که طبیعت در اختیار انسان نهاده است؛ ضرب المثل مشهور هر کس روزانه یک سیب بخورد؛ نیاز به پزشک نخواهد داشت؛ به خوبی گویای خواص شگفت انگیز سیب درختی می باشد.
همان گونه که در قسمت ابتدایی نوشتار تا حدودی توضیح داده شد؛ در کنار انواع و اقسام سیب های زرد و قرمز شیرین، محصولی تحت عنوان سیب ترش سبز نیز وجود دارد که همانند سیب های شیرین، دارای ارزش غذایی جالب توجهی است.
درخت سیب (نام علمی: M. pumila) درختی برگریز از خانواده گلسرخیان است که به خاطر میوه شیرین و گوشتیاش شناخته شدهاست. در سرتاسر دنیا، این درخت برای میوهاش کشت میشود و وسیعترین گونهٔ رشد کرده از سرده مالوس است. منشأ این درخت آسیای مرکزی است؛ جایی که امروزه هنوز هم گونهٔ وحشی آن یعنی مالوس سیورسی یافت میشود. سیب پس از هزاران سال کشت در آسیا و اروپا، توسط مهاجران اروپایی به آمریکای شمالی برده شد. سیب در برخی فرهنگها از اهمیت مذهبی و اساطیری بالایی برخوردار است؛ از جمله فرهنگ اهالی اسکاندیناوی، یونان و مسیحیان اروپایی قدیم. سیب همچنین یکی از سینهای اصلی هفتسین است.
کاربرد سیب سبز ترش در آشپزی
همان طور که می دانیم و در قسمت های قبل بیان شد؛ سیب سبز ترش در مقایسه با سایر ارقام سیب درختی، طعم و ماهیت متفاوتی دارد؛ از این رو کاربردهای جالب توجهی می توان برای آن در نظر گرفت؛ به عبارت دیگر مزه ترش سیب سبز باعث می شود که گاهی اوقات به عنوان طعم دهنده در غذا به کار رود.
لازم به ذکر است که مادربزرگ های ما سیب های ترش سبز رنگ را برای تهیه انواع خورش و خوراک به کار می بردند؛ اضافه کردن مقداری از این میوه به غذا نه تنها طعم آن را بهبود می دهد؛ بلکه بر ارزش غذایی آن افزوده و باعث راحت تر شدن هضم غذا خواهد شد؛ ناگفته نماند که سیب ترش سبز را می توان به صورت تازه یا خشک به غذا اضافه نمود.
علاوه بر آنچه در بالا بیان شد؛ سیب ترش سبز را می توان برای تهیه انواع مربا، دسر، لواشک، ترشک و خوراکی هایی از این قبیل به کار برد؛ همچنین با استفاده از سیب سبز می توان انوع نوشیدنی ها و همچنین اسموتی های خنک و دلچسب تابستانه را فراهم آورد.درختان سیب حاصل از کاشت دانه بزرگ هستند، اما درختان حاصل از پیوند ریشه (ساقه زیرزمینی) کوچکند. بیش از ۷٬۵۰۰ رقم سیب شناخته شده وجود دارد، و در نتیجه طیف وسیعی از ویژگیهای دلخواه به دست میآید. ارقام مختلف برای سلیقهها و استفادههای مختلف از جمله آشپزی، مصرف خام و تولید شراب پرورش مییابند. درختان سیب معمولاً با پیوند زدن تکثیر داده میشوند، گرچه سیبهای وحشی به سادگی از دانه میرویند. درختان و میوهٔ سیب مستعد تعدادی از آفتهای قارچی و باکتریایی قابل کنترل با روشهای ارگانیک و غیرارگانیک هستند. در سال ۲۰۱۰، در بخشی از پژوهشی که برای کنترل بیماری و پرورش انتخابی محصول سیب صورت گرفت، ژنوم این میوه رمزگشایی شد.
فروشنده سیب سبز ترش عمده
فروشنده سیب ترش سبز به صورت گسترده ای فعالیت نموده و محصولات خود را به صورت عمده عرضه می کند؛ بدون شک بسیاری از فروشگاه های میوه و تره بار و همچنین هایپرمارکت ها سیب سبز عمده را سفارش می دهند؛ البته تولید کنندگان مواد خوراکی میوه ای نیز در زمره خریداران عمده سیب سبز ترش قرار می گیرند.
بدون شک مهم ترین علت رونق کار فروشندگان عمده سیب های سبز ترش، ارزش غذایی و خواص این میوه ها می باشد.
علاوه بر آنچه در قسمت های قبل درباره مواد مغذی موجود در سیب ترش و فواید آن بیان شد؛ در ادامه به برخی دیگر از مهم ترین خواص مصرف سیب سبز اشاره می کنیم:
- کاهش قند و چربی خون
- پیشگیری از پیری زودرس
- مقابله با بیماری های میکروبی و ویروسی
- کمک به طراوت و زیبایی پوست
- ضد سرطان
- تقویت کننده حافظه
- درمان حالت تهوع
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.